• in de zaal krijgt de C steeds sterkere tegenstanders,Voor de wedstrijd nog gewaarschuwd dat het niet makkelijk zou worden en het leek alsof ze het niet wilde geloven.Vol zelfvertrouwen liepen ze naar het midden en Yasin wilde wel aanvoerder zijn en hoe klein van stuk hoe groots was zijn houding.
    Het spel begon en meteen was wel duidelijk dat die waarschuwing vooraf niet nodig was geweest,iedereen was bij de les en beide partijen gaven de kansen niet zomaar weg,zo zat onze verdediging er dik bovenop en moest onze aanval er echt flink tegenaan.Het was heel goed te zien dat wat we in de training oefende ook werd gebruikt ,zoals de ruimte zoeken in de aanval en het voorverdedigen in de verdediging.Ook bij balverlies in de aanval werd er goed teruggeknokt om de bal weer terug te veroveren (uitverdedigen).
    Iets nieuws in de wedstrijden waren voor ons de vrije ballen vanaf 2,5 meter deze krijg je als er een bewuste overtreding wordt gemaakt op de aanvallende partij mits deze niet het scoren belet anders is het een strafworp. Voor het nemen van zo'n vrije bal zijn verschillende taktieken ook het verdedigen is dus vrij moeilijk maar is te doen.Het was duidelijk dat het nieuw was, er is in onze vorige wedstrijden nooit eerder voor gefloten,waardoor dit niet heel soepelverliep dus wat om voor te trainen.

Helaas vlak voor rust werd er door Achilles gescoord doordat we even met de rug naar de tegenstander stonden en die daar handig gebruik van wist te maken,maar van opgeven is absoluut geen sprake.
    De tweede helft beloofde erg spannend te worden snel werd het gelijk en kwamen zelfs op voorsprong door een mooi zuivere afstandsschot Achilles gaf ook niet op en wist weer gelijk te maken door een goed uitgespeelde aanval.
    Het leek erop dat we de wedstrijd weer in evenwicht zouden houden na enkele spelerswissels en het betere knokwerk kwamen we alsnog op voorsprong met nog 10 minuten op de klok. Nog een laatste wissel voor een extra aanvalsboost en we wisten de wedstrijd goed uit te spelen en zo de overwinning mee naar huis te nemen.
    Dames en Heren van de C Jullie hebben laten zien over een enorme wilskracht te bezitten en erg leergierig te zijn deze wedstrijd hebben jullie weer een veel beter spel laten zien dan voorheen jullie zijn allemaal boven jezelf uitgestegen en jullie kunnen nog veel meer ,ik ben dan ook erg trots op jullie en jullie laten iedere week weer zien waarom korfbal toch zo'n leuke sport is.