• Toen we deze zaterdagmorgen opstonden zag het er nog niet zo goed uit want de regen kwam met bakken uit de hemel. Maar gelukkig was het weer droog tegen de tijd dat wij onze wedstrijd tegen KVS moesten spelen. Eigenlijk stond er niet zoveel op het spel: zij waren al kampioen en wij waren al zeker van een mooie tweede plek.

We zijn gewend dat de D1 in het begin van de wedstrijd even op gang moet komen. Meestal wordt het eerste doelpunt door de tegenstander gemaakt, waarna wij in de achtervolging moeten. Maar vandaag was dat heel anders. We schoten uit de startblokken en in een mum van tijd stonden we ruim voor met 3-0. Milou was de laatste weken een aantal keer dicht bij een doelpunt geweest en vandaag werd ze beloond voor haar goede spel van de laatste tijd. Ze scoorde onze eerste 2 doelpunten en daarna scoorde Alwin er ook nog één. Voor het einde van de eerste periode werd het helaas nog 3-1 en vrij snel daarna was het verschil zelfs nog maar 1 doelpunt. Gelukkig wist het andere vak vandaag ook nog te scoren, want het was Leticia die weer eens één van haar mooie afstandsschoten liet zien. We gingen rusten met een 4-2 voorsprong.

De derde periode was er eigenlijk weinig aan de hand. Wij hadden vaak de bal en in de verdediging gaven we bijna niks weg. Eigenlijk was KVS maar 1x gevaarlijk. Dat leverde wel gelijk een doelpunt op, maar dat werd terecht afgekeurd wegens lopen.

Met nog 1 periode te gaan leken we dus op een overwinning af te stevenen. Maar het mocht helaas niet zo zijn. KVS gooide er nog een schepje bovenop en wij kwamen daardoor steeds net een stapje te laat. We knokten voor wat we waard waren, maar het was helaas net niet genoeg. Hoewel we minstens een gelijkspel verdiend hadden wist KVS de wedstrijd uiteindelijk met 4-5 te winnen.

Daarmee zijn we aan het einde gekomen van een mooi seizoen, waarin we weer veel geleerd hebben, met als hoogtepunt natuurlijk ons kampioenschap in het najaar. Jamila, Milou, Leticia, Alwin, Cherilyn, Laura, Jennifer, Amber en Brent we hebben van jullie genoten dit seizoen. Helaas gaat Amber ons verlaten en we willen haar dan ook alle succes wensen voor de toekomst.

Groetjes van Marcel en Jan-Willem