• Vandaag mochten we dan eindelijk onze eerste echte competitiewedstrijd in de zaal spelen. We hadden natuurlijk wel geoefend tegen Fortuna, maar dit is toch een beetje anders.

Lynx E1 was er klaar voor en begon dan ook mega fanatiek aan de wedstrijd. Eibernest was daardoor een beetje overrompeld en daardoor stond Lynx al snel een aantal doelpunten voor. Ook met het verdedigen ging het goed, waardoor Eibernest niet aan kon haken en we veel ballen onderschepten.

Ook in de tweede periode ging Lynx stevig door. Nu kwam Eibernest wel een paar keer langszij en konden zij ook een paar keer tot schieten komen. Ook nu bleven we echter goed verdedigen en ook gingen we meer naar elkaar kijken in de aanval, waardoor er af en toe een aangeef stond.

In de derde periode had Eibernest de twee meisjes uit het veld gehaald (zij hadden eerder al bij de E3 gespeeld) en speelden we verder tegen de vijf jongens van het team. Er ontstonden af en toe gaatjes in onze verdediging, maar die werden altijd weer snel gevuld. De aanval werd nu wel beter opgezet, waardoor er verschillende soorten doelpunten gemaakt werden.

In de laatste periode ging het aanvallen nog beter, helaas werden er wel minder doelpunten gemaakt, maar we zagen veel terug van wat we in de trainingen geoefend hadden. Het gaat dus steeds beter, en daar zijn we erg blij mee!

Komende zaterdag hebben we weer wat rust, maar op 15 december is de volgende ronde met thuiswedstrijden alweer op het programma, dan spelen we tegen Dubbel Zes E2. Hou wel goed in de gaten of je misschien ergens anders moet invallen.