• De eerste veldwedstrijd stond gisteren op het programma en we mochten direct met een pittige tegenstander beginnen. VEO E3 heeft in de zaal tegen Lynx E2 gespeeld en de laatste wedstrijd was daarbij gewonnen door VEO. De mouwen werden dus opgestroopt en de instructies werden duidelijk neergezet.

De wedstrijd begon gelijk goed. Voor de kinderen werd het helaas niet direct omgezet in doelpunten, maar de goede weg werd ook doorgetrokken in de tweede periode. In deze periode kwamen de doelpunten wel om de hoek kijken en we gingen de rust in met 3-0.

In de rust werd nog een keer het belang van het opzetten van een aanval en dat iedereen meedoet met de aanval.

In de tweede helft pakte Lynx het weer goed op en het verdedigen bleef ijzersterk. In de aanval paste VEO zich aan aan het spel van Lynx, waardoor er ruimte kwam voor goede diepe ballen die leidden tot mooie doelpunten, waarbij de spelers ook ├Ęcht vrij stonden.

Aan het einde van de wedstrijd kwam de stand op 7-1 en de strafworpen werden met 1-3 gewonnen door VEO.

Maandag is er geen training, maar we gaan wel een spel spelen in het Winkelcentrum om 19 uur. Neem gerust vriendjes/vriendinnetjes mee! Op 27 april zijn we vervolgens te vinden op het Koningsdagfeest in Nootdorp.

De volgende wedstrijd is op 11 mei bij en tegen KVS om 10:00 uur.