• Vandaag speelde de E2 hun eertse zaalwedstrijd na al die weken geen wedstrijd mochten jullie vandaag eindelijk weer aan de slag! Helaas moesten we het zonder Johan, de afzwemmende Stein en de nog herstellende Jasper doen vandaag. Gelukkig had de E1 nog geen wedstrijd en konden we een paar spelers van hun lenen! Jullie speelde heel goed samen en onder luide aanmoedigingen van de moeders aan de lijn speelde jullie een topwedstrijd! Er waren hele mooie kansen en aanvallen rond de paal en ook verdedigen ging jullie prima af. Er werd mooie aangeef neergezet waarna er doorloop ballen werden gedaan en hele verre afstandschoten die ook nog eens raak gingen! Heel even moest het team het zonder de geblesseerde pip doen omdat hij een tand door z'n lip had en toen waren jullie een beetje de weg kwijt want hoe moet je nou met 3 tegen 4 spelen, dat was best pittig maar gelukkig was pip er snel weer bij om het team te versterken! super stoer! Wat de wedstrijd nog leuker maakte was dat jullie allemaal even veel kansen hadden en dat jullie allemaal een mooi doelpunt hebben gemaakt! Allemaal bedankt voor deze leuke wedstrijd en florine en pip bedankt voor het invallen! Marcel bedankt voor het mee coachen! En ook de ouders langs de lijn ;)