• Na een mooie wedstrijd vorige week ,speelde we vandaag de laatste wedstrijd thuis voor de kerstvakantie.
    Vandaag kregen we hulp van Stein en kyan ,omdat camiel niet kon .en floot meester Patrick de wedstrijd. Bedankt voor jullie hulp en het begeleiden van de wedstrijd.

De tegenstanders waren erg pittig en niet bij te houden . Refleks wist de korf meerdere malen te raken en in de eerste helft hadden we zelfs een superspeler nodig. Voor dat de eerste helft voorbij was stonden we al met 0-4 achter.

Het zat niet erg en sommige waren zelfs aan het dromen tijdens de verdediging, maar ondanks dat wist Ali een mooie punt te scoren en en maakte de stand op 1- 5 .
    Ballen werden meerdere malen op de korf gemikt , masr gingen vaak er net tegen aan of rolde er zelfs ook over heen .
    Terwijl refleks bleef aanvallen hield Zeynep haar meisje goed in de gaten .
    En Johnatan probeerde zelf op de korf te mikken, maar ging er helaas niet in .
    Goed geprobeerd jongen , de volgende keer gaat die gewoon raakt ! Ik heb daar de volste vertrouwen in ;)
    Ook kyan en stein zette hun beste beentje voor met verdediging.
    Maar de tegenstanders waren gewoon te sterk voor ons team .
    We kregen kansen , maar ook zij kregen die .
    Wedstrijd hebben we misschien verloren , maar onze spirit niet.
    Als coach wil ik jullie zeggen : Geef nooit de moed op .
    Ieder van jullie zijn uniek en daarom zijn jullie een leuk team samen!
    Ondanks jullie inzet ben ik trots op jullie en is het een eer om jullie te mogen coachen.
    Zit de wedstrijd niet altijd mee , dat kan maar geef nooit de moed op !
    Aankomende maandag is de laatste training voor de vakantie.
    Dan is de eerste training weer op 7 januari en de wedstrijd om 12.00 uur in eigen zaal.
    Ik wens iedereen als nog een fijne weekend en tot maandag.
    Groetjes Arjen en christy