• Vandaag mochten we een avondwedstrijd spelen bij VEO. Meestal is Lynx E1 niet zo'n ster in avondwedstrijden, dus het zou spannend worden.

Lynx E1 hielt in het begin ook zeker de spanning er in. Er werd geopend met Jasper op de aangeef, waar Casper een mooie doorloopbal uit kon scoren. Met wat moeite kwam Casper vervolgens nog een keer vrij voor een kort schot en daarna was Florine aan de beurt met een \"eentje\" (een soort uitwijkbal). Nu denkt je natuurlijk... hoezo spannend in het begin... Wel, direct er achteraan kwamen twee doelpunten van VEO, waardoor we met 2-3 de eerste time-out in gingen.

In de tweede periode kwam Matthew in de ploeg en nam Lynx direct afstand van de tegenstander. Met een kleine doorloop in de derde periode, waar Lynx uiteindelijk een beetje inzakte werd het 2-11.

In de laatste periode werd het tempo weer opgepakt en ging Lynx weer iets beter spelen. Al doet de score dat niet vermoeden met twee doelpunten van VEO. Florine maakte het laatste doelpunt met een doorloopbal vanuit de diepte.

Doelpunten deze wedstrijd:
    1x Doorloopbal met aangeef
    4x Doorloopbal vanuit de diepte
    1x Uitwijkbal
    4x Kort schot
    3x Afstandsschot

Maandag gaan we lekker trainen (even goed oefenen op de doorloopballen denk ik), woensdag hebben we schoolkorfbal en zaterdag zijn we lekker vrij.

Ps. Er staat nog een filmpje op Mijn Lynx.