• Vandaag speelde we de laatste wedstrijd van het jaar. Helaas nog even zonder Jasper, we missen je wel hoor! Ook moesten we het vandaag zonder Johan en ook zonder Stein doen, die bij de F moest invallen. Voor ons een gelukje dat de wedstrijd van de E1 werd afgelast en we zo extra spelers hadden om ons team aan te vullen. De wedstrijd begon heel erg gelijk op en hier en daar een beetje rommelig, maar na wat tips in de rust periodes werd er tactischer gespeeld en zagen we echte korfbal aanvallen. De verdediging was ijzersterk, zo kon de tegenpartij vaak de bal niet plaatsen omdat jullie alles dicht zette! Jullie liepen na de pauze flink uit op de tegenparty. Top team work! Jan Willem bedankt voor het fluiten, Christy bedankt voor de leuke kerst presentjes voor alle Kids! Blij met onze vrijwilligers!
    Tot maandag op de training allemaal!
    Groetjes Karin