• Vandaag hadden we een thuiswedstrijd en was ons team compleet! De opdracht deze week was sterk samenspel en verdedigen. Jullie startte de wedstrijd super en scoorde al snel 2 mooie doelpunten! 2-0 voor ons! Maar helaas kwam daar snel verandering in en scoorde de tegenstander hoppa 4 doelpunten alsof 't niks was. Gelukkig lieten jullie koppies niet hangen en gingen verder met ijzersterk samenspel. Iedereen kreeg de bal en jullie vochten voor een gaatje en yes daar was voor de rust nog een doelpunt voor Lynx! 3-4 in de rust. Maar daarna ging het even fink mis voor ons. In plaats van verdedigen gingen we kijken of de tegenstanders wel goed hadden getraind op schot en helaas was dat wel zo we stonden al snel 3-9 achter met nog maar 10 minuten te gaan... Maar toen... lieten jullie je koppies nogsteeds NIET hangen en vochten jullie je terug in de wedstrijd!
    En hoe! Wauw wat een prestatie! De druk was groot maar jullie hebben 6 doelpunten gemaakt en 0 doelpunten doorgelaten! zo stond het vlak voor het eind 9-9 en we kregen nogsteeds mooie kansen..... Maar helaas wilde die er niet meer in. Wat een super terugknok wedstrijd was dit, heel goed gedaan door het hele team!