• Na 2 thuiswedstrijden mocht we vandaag een uitwedstrijd spelen tegen de Eibers F2.
    We begonnen de wedstrijd heel erg sterk en scoorde in de eerste 10 minuten 2 keer in de korf .
    Ook in de tweede helft wist Kyan de korf te vinden en mocht ons tegenstanders een superspeler in zetten . Het duurde niet lang voor dat er een punt was gescoord voor Eibernest en werd er weer 4 tegen 4 gespeeld. Maar de tegenstanders kwamen goed terug en voor de grote pauze stond het 3-4 .
    Effe kleine pep talk van de coach gingen de f-jes weer met volle moed er tegen aan.
    Zelf Camiel en Zeynep en Jonathan probeerde op de korf te mikken , maar helaas gingen ze er niet in .
    In de derde helft gingen jullie gelijk op en maakte jullie de wedstrijd wel heel erg spannend te maken met een 5-6 voorsprong.
    In de laatste helft waren jullie stevig aan het verdedigen , maar net op de laatste 3 minuten speeltijd maakte Eibernest de gelijk maker 6- 6 .strafworpen 4-2 .
    Wat een geweldige wedstrijd weer .
    Zelfs de ouders zaten in spanning ;)
    Volgende week spelen we weer thuis tegen KVS .
    Aankomende maandag gaan we weer lekker training .Zonder meester Arjen , want die moet werken .Maar gelukkig helpt de moeder van Jonathan ons die avond .
    Groetjes Arjen en Christy