• De wind was koud. Om 10:00 uur startte de wedstrijd. Lynx kwam al snel aan de bal. En binnen de 10 minuten werd er door Lynx gescoord. Vlak na het eerst doelpunt werd nogmaals gescoord door Lynx. In het eerste kwart van de wedstrijd stonden we op voorsprong.
    Het tweede gedeelte van de wedstrijd begon de tegenstander beter te spelen. Het verdedigen ging best goed, maar ze profiteerden van ons balverlies. Twist bleef goed vrij lopen zodoende was het pittig om bij de tegenstander te blijven.
    In het derde en vierde kwart kwam Twist echt op stoom. Jonathan probeerde iedere tegenstander te blokken. Ali probeerde nog meerdere malen te scoren. Ryan speelde goed over en Zeynep viel in toen Camiel niet meer kon spelen. Camiel speelde ook goed mee. Het mocht niet baten de eindstand was Lynx 2- Twist 6. De strafworpen eindigde op 0-0. Ondanks het verlies zijn beide coaches zeer trots op het team. Ze hebben een mooie wedstrijd gespeeld.