• Vandaag moesten wij het doen zonder onze trainer Patrick wegens andere verplichtingen bij de Kangoeroe klup. Gelukkig heeft de vader de Florine zich deze taak als coach op zich genomen.

Lynx begon erg voortvarend en de tegenstander stond al snel op een grote achterstand. Eigenlijk was het de hele wedstrijd een richtingsverkeer en het ene naar het andere doelpunt werd in het mandje gegooid. Het lengte verschil was zodanig dat Phoenix bijna de bal niet in de ploeg kon houden.

Er werd goed samengespeeld en er werd goed verdedigd. Heel fijn om te zien dat iedereen messcherp was en dat er zelfs bij het aanvallen een aantal maal een doelpunt werd gemaakt op basis van een aangeef.

Wat erg leuk was om te zien dat de spel situaties die tijdens de trainingen worden geoefend terugkomen in deze wedstrijd.

Ga vooral zo door Lynx E1. Nu lekker uitrusten en genieten van de feestdagen. Voor volgend jaar weer veel spelplezier gewenst en lekker dit lekkere gevoel proberen vast te houden.

Groet Hans (papa van Kyan)