• Jullie moesten deze wedstrijd tegen de koploper Reflex spelen. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden, we moesten het ook zonder Brent en Cherilyn en Jan Willem doen. Gelukkig kregen we versterking van Pip en Sofia (en Karin).
    Jullie moesten zoals altijd eerst weer even in het spel komen en dat viel niet mee tegen een team dat zo snel de bal laat rond gaan en een sterk spel neerzette. Toch was de verdedig van Lynx erg scherp en ook de aanval kreeg best wat mooie kansjes. De eerste helft stond het 5-0. Na de rust kwamen jullie los en al snel scoorde Jamila het eerste Lynx doelpunt, Sofia kreeg na een mooie doorloop een strafworp mee, die helaas misging maar Jamila stond daar mooi voor de rebound en maakte zo een mooi doelpunt. Ook Jennifer wist nog een puntje te scoren. In de verdediging waren er maar 3 tegendoelpunten gevallen, waardoor deze periode met 3-3 werd afgesloten.
    Jullie hebben goed je best gedaan en een leuke wedstrijd gespeeld. De scheidsrechter gaf jullie ook nog complimenten dat jullie bleven door vechten in de wedstrijd en dat willen we jullie ook nog even meegeven! Pip bedankt voor het meespelen, je draaide lekker mee en Sofia ook bedankt voor het invallen!
    Tot maandag op de training!