• Vandaag speelde jullie de eerste thuiswedstrijd in de zaal. Tot onze grote vreugde hebben we Jasper vandaag even kunnen zien! Meedoen zit er nog even niet in maar wat fijn dat je er even was! We moesten het vandaag ook zonder Stein doen, die bij de f moest invallen. Gelukkig kregen we versterking van Amber en Jennifer om ons team compleet te maken.
    Aan het begin van de wedstrijd ging het heel erg gelijk op, jullie konden mooi aanvallen maar vergaten vervolgens om te verdedigen.... Aandachtspuntje voor in de rust en daarna ging het alleen maar beter. Jullie hadden veel balbezit en maakte mooie aanvallen waarbij met de hulp van de grotere meiden als aangeef onder de paal mooie stopballen, doorloopballen en uitwijkjes werden uitgeprobeerd. Ik denk dat het team zo heel goed heeft geleerd hoe je dat nu ook in de wedstrijd kunt toepassen! Jullie hebben allemaal gescoord deze wedstrijd maar bij nummer 10 sprongen we allemaal van blijdschap in de lucht, niet alleen omdat het de 10e was maar ook omdat Johan zijn eerste wedstrijddoelpunt maakte! knap gedaan en goed teamwork!
    Deze week hebben jullie maandag een leuke pietentraining, ik kan er helaas niet bij zijn maar wens jullie een hele leuke training en 5 december een leuke pakjes avond! Zaterdag hebben we zelf geen wedstrijd dus zie ik jullie volgende week weer! Veel plezier allemaal!