• Vandaag speelde jullie de eerste uitwedstrijd van deze periode tegen Alo. Helaas moesten we het zonder Johan doen vandaag, maar gelukkig kon Jennifer bij ons meespelen.
    We begonnen met aanvoerder Stein, Alex, Jasper en Noya in de basis en hoewel Lynx sterk begon was het Alo die met een mooi schot als eerste de nul van het bord kreeg. Gelukkig was daar Alex die de gelijkmaker wist te maken en ook Jasper en Noya wisten de korf te raken. Zo stond het 1-3 na de eerste 10 minuten. Noya ging even aan de kant en Jennifer kwam in het veld, we gingen nu wat meer proberen om goede aanvallen neer te zetten en met succes, Jennifer scoorde 2x achter elkaar en Alex maakte zijn tweede treffer en zo gingen we met 1-6 de rust in. Na de rust ging Alex even aan de kant en scoorde Noya 3 doelpunten op rij. De laatste 10 minuten stond de basisopstelling weer in het veld. Hoewel jullie goed bleven aanvallen en Alex nog een keer de bal raak schoot, werden jullie wel een beetje slordig met verdedigen en zo kreeg Alo deze periode de meeste kansen en maakte ze ook nog een doelpunt. Met de strafworpen wist ook Stein nog een mooi doelpunt te scoren! Knap gedaan allemaal! Doel van deze wedstrijd was plezier hebben en korfballen doe je met je hele team! Dat is goed gelukt. En mooi om te zien, er werd zelfs in de wissel met de tegenpartij gebald :) het was een leuke wedstrijd.
    Tot maandag op de training!