• Deze week stond de uitwedstrijd tegen Veo gepland. Omdat Veo eerste staat beloofde het een pittige wedstrijd te worden. Het hoofddoel van de wedstrijd vandaag was als team samenspelen! En dat heb ik heel goed terug kunnen zien in jullie spel! Het tweede doel was let goed op je tegenstander met verdedigen.... Dat was soms nog erg lastig. Ook de tijd nemen om goed te kunnen schieten is nog wel een dingetje... Of de bal vloog onmogelijk gelijk de lucht in of we wachtte te lang met schieten zodat onze tegenstander er al weer bij stond. Jullie kregen echt veel mooie kansen door het goede samenspel, maar konden ze helaas niet allemaal mooi afmaken met een doelpunt. Wel gingen er 5 keurig door het mandje :) helaas was het niet genoeg om Veo te verslaan, hun scoorde er 9. Maar wel leuk gespeeld allemaal!