• De activiteitencommissie is al weer druk bezig om leuke dingen te organiseren. Potluck staat op de agenda en filmmiddag en avond. Heel erg leuk als het lukt om deze zaken te verwezelijken.

Hulp gevraagd Parels van Ypenburg 27 september

Zonder uw hulp lukt dat niet.  We hebben nog 4 kinderen nodig om  per koppel 1 uurtje te vullen bij de parel van Ypenburg (27 september) een activiteit om Lynx Korfbalvereniging te promoten. We hebben nog kinderen voor het E team nodig en voor het F team. Het F team kan nog geen wedstrijden doen omdat we te weinig F kinderen hebben. Er zijn al 6 kinderen die een uurtje komen meehelpen.  Wil je meehelpen? Meld je aan bij Barbara, Christy, Monique of Pernell.

Aankomende activiteit

Voor een activiteit voor de E, D, C kinderen zoekt de commissie mensen met een HALO diploma. Zonder begeleiding met een HALO diploma kunnen wij deze activiteit niet uitvoeren en dat zou erg jammer zijn. Het betreft één avond. Dus bent u degene die ons met deze activiteit kan helpen of weet u mensen met HALO diploma die ons willen helpen, meldt u dan bij bovengenoemde mensen.

Met vriendelijke groeten,

Pernell van Surksum