• Het kamp komt steeds dichterbij, achter de schermen is en  wordt er nog veel geregeld. We zijn op zoek naar mensen die helpen bij de avondspellen op donderdag-en vrijdagavond. Het belooft erg  leuk te worden. Heeft u tijd om een handje te helpen? U kunt ons vinden bij de bosjes van Pex, in het kamphuis van de scouting Mac Donald.

  Let er op dat de kinderen die mee gaan naar het kamp allemaal een fiets meenemen, ook al komen ze met de auto naar de kamplocatie. We gaan o.a. naar het strand en naar andere uitjes en daar heb je de fiets bij nodig. Donderdag 30 mei verzamelen bij ons korfbalveld. Om 13:00 uur vertrekken we naar de kamplocatie.

  Ook voor de buitenspeeldag en het korfbaltoernooi op woensdag 12 juni is al veel werk verricht. De subsidie is aangevraagd en verkregen, de springkussens en andere spelletjes komen.  Aan de poster wordt gewerkt. Maar ook hierbij geldt dat we helpende handen nodig hebben. We zoeken nog mensen die de kantinedienst op zich willen nemen. Verder hebben we ook mensen nodig die helpen bij het opzetten en afbouwen van de springkussens. Tevens zoeken we iemand die toezicht houdt bij de springkussens.

  Op zondag  23 juni staat het Waterfestijn in Ypenburg op het programma. Daar willen we graag gaan staan om promotie te maken voor Lynx. We hebben een mooie plek geregeld.

  Bovenstaande activiteiten willen we graag verzorgen, maar zonder mensen die helpen lukt het niet.  Vindt u het leuk om deze activiteiten te organiseren, of wilt u op locatie meehelpen, dan bent u degene die we zoeken.

  Wilt u ons ondersteunen met een van de bovenstaande activiteiten? Meldt u zich dan bij Barbara, Monique, Christy of Pernell. De kinderen krijgen een geweldige ervaring of een mooie dag dat is de beloning waar voor we het doen. Doe mee! ☺

  Met sportieve groeten,

  Pernell

  Voorzitter activiteitencommissie