• met maar 4 spelers van de F moesten we aantreden tegen Alo, vorige week bleken zij al een maatje te groot voor ons te zijn geweest dus zou het best moeilijk worden.Gelukkig is Alo een hele leuke ploeg met 7 kinderen en zij waren bereidt af en toe een speelster af te staan om met ons mee te doen.Wat er gebeurde moet ik als leider van de F nog even verwerken,iedereen speelde echt boven hun kunnen Zeynep was zeer fanatiek aan het verdedigen en onderschepte de bal regelmatig de hele wedstrijd door ,Ali was nu ook zeer sterk aan het verdedigen ze hadden thuis geoefend en dat was heel goed te zien.Camiel heeft het ook de hele wedstrijd volgehouden wist een paar keer te schieten en was ook zeer belangrijk voor het team,van Ryan werd ik ook erg blij hij is er als laatste bijgekomen maar is nu al belangrijk als een soort spelverdeler hij verdedigt goed gooit goed en heeft goed door wie er vrij staat en geeft deze ook aan.ik ben zo trots op deze kinderen ga zo door.Alo bedankt om af en toe een superspeler ter beschikking te geven ook jullie zijn een leuke tegenstander ook op sportief gebied.